Convocatòria ESTALMAT 2020

Us anunciem la convocatòria del procés de selecció del grup d’alumnes per a la divuitena promoció d’Estalmat ­Catalunya (2020-­2022)

Objectiu del projecte ESTALMAT: L’objectiu és fomentar l’afició i habilitat especial en Matemàtiques de l’alumnat de Catalunya amb data de naixement l’any 2007 o l’any 2008.

Activities: Els dissabtes del període lectiu dels cursos 2020-2021 i 2021-2022, de les 10 del matí a la 1 del migdia a la Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME) de la UPC, a Barcelona quan es permeti el format presencial i en modalitat virtual si les condicions no ho permeten. Aquestes activitats seran gratuïtes per a l’alumnat seleccionat. Els pares o tutors del quals s’hauran de comprometre a portar-los i recollir-los a les hores esmentades, en el format presencial, i a garantir els mitjans necessaris per a seguiment de les sessions que s’haguessin de fer no presencials.

Termini d’inscripció: del 10 de setembre al 30 de setembre de 2020

La selecció (25 nois i noies) d’enguany tindrà tres fases:

  • La primera fase serà dissabte 3 d’octubre de 2020 des de les 10 h fins a les 12 h. Serà una prova de problemes de resposta concreta, que caldrà respondre per via telemàtica.
  • La segona fase, la qual realitzarà un grup seleccionat de nois i noies a partir de la primera fase, serà el 17 d’octubre i consistirà en la resolució explícita de diversos problemes. Es farà, a ser possible, de forma presencial possiblement a Barcelona
  • La tercera fase consistirà en una entrevista personal.

Informació de la convocatòria i formulari d’inscripció: http://www.estalmat.cat

Bases de la convocatòria: Convocatoria ESTALMAT 2020

Per qualsevol dubte: estalmat.cat@gmail.com