Recursos audiovisuals

Recull de material audiovisual, produït en activitats que organitza o hi participa la Societat Catalana de Matemàtiques, amb la voluntat de servei a la comunitat matemàtica.

Jornada Dones Matemàtiques Catalanes

  • Documental taula rodona entre joves matemàtiques de diversos perfils professionals, amb Alba Carné, Alejandra Cabañas, Ariadna Farrés, Marina Garrote, Noemí Ruiz, Noèlia Viles i Anna Merino.
  • Documental amb entrevistes a diverses matemàtiques catalanes, amb la participació d’Documental amb entrevistes a diverses matemàtiques catalanes, amb la participació d’Anna Tamarit, Anna Busquet, Elisenda Feliu, Mar Giralt, Mireia López i Núria Fagella.

Lliçons inaugurals SCM

  • Alan Turing, un mirall geomètric i unproblmea d’un milió de dòlars, a càrrec d’Eva Miranda (UPC).

Jornada Dia Internacional de les Matemàtiques

  • I Jornada SCM IDM 2021 “Matemàtiques per a un món millor”, amb xerrades a càrrec de Maria Bras-Amorós, Isabel Serra, Mikel Àlvarez i Gemma Huguet. 
  • II Jornada SCM IDM 2022 “Les Matemàtiques de les imatges”, amb xerrades a càrrec de Toni Susin, Joan Serra, Petia Radeva, Amèlia Simò i Estrella Olmedo.

Jornada Matemàtiques i covid, 2020

Altres conferències

Caos al problema de tres cossos, a càrrec de Tere Martínez-Seara

JORNADA DONES SCM

JORNADA MATEMÀTIQUES CATALANES 2022

Documental amb una taula rodona de conversa entre joves matemàtiques. 

Cartes del joc del MATEMEMORY amb les instruccions i una petita llegenda de la bibliografia de les diferents dones matemàtiques involucrades

Cartes MATEMEMORY i Instruccions

JORNADA MATEMÀTIQUES CATALANES 2021

 

Documental per a la celebració de la jornada, amb la participació d’Anna Tamarit, Anna Busquet, Elisenda Feliu, Mar Giralt, Mireia López i Núria Fagella.

LLIÇONS INAUGURALS

DIA INTERNACIONAL DE LES MATEMÀTIQUES #idm314cat

MATEMÀTIQUES I COVID

ALTRES CONFERÈNCIES