Cangur 2024: puntuacions (centres)

Es poden consultar les puntuacions del conjunt d’alumnes de cada centre,

  • des de l‘àrea de centre (usuari: codi de 8 dígits oficial del centre; contrasenya: l’ha de saber el centre)  . Per a fer la  consulta trobareu un enllaç especial emmarcat en l’apartat  “Accions de…” 

Termini de petició de revisions.  Fins el dia 10 de maig al migdia.    Al correu de contacte.

  • Si us plau, en els correus que escriviu feu constar el codi de 8 dígits que identifica el centre
  • Es contestarà tan ràpid com sigui possible però, dissortadament, hem de fer constar que hi ha moltes més anomalies derivades de no haver comprovat la correcció i completitud del full de respostes (no s’indica el codi d’alumne, no s’indica el curs, no s’indica el model de prova) de les que seria consistent esperar. Aquestes anomalies provoquen un NP (no puntuat) a la llista d epuntuacions. Evidentment si no se sap el model o el curs poc es pot puntuar!
  • Us preguem que, si fos el cas, també ens informeu de puntuacions que puguin ser sospitoses d’haver rebut informació de part d’algun altre concursant.

Anomalies en el llistat d’alumnes

Si observeu alguna anomalia en el llistat dels noms dels alumnes (o en el cas dissortadament més freqüent del que es podia esperar, que encara no els hagueu enviat)  ara ja no es poden fer correcccions per part dels centres.  Haureu de fer email amb totes les dades  al correu de contacte per aquest tema.


Contacte per a aquest tema:   puntuacionscangur@gmail.com

Si hi escriviu, si us plau feu constar el codi oficial, de 8 dígits,  del centre.
La gran quantitat de missatges, derivats la majoria d’una praxis una mica incorrecta per part d’alguns centres (més del 10% i això hauria de ser inexplicable) fa que hi hagi un cert retard en la resposta.