Cangur 2024: les estadístiques

En aquesta notícia s’aniran publicant resultats de l’estadística del Cangur 2024 i s’inaugura amb dades sobre la participació.

En l’organització directa per part de la SCM van participar centres de 40 comarques catalanes, a més d’un centre d’Andorra i un de l Baix Cinca, a la Franja de Ponent.  El mateix dia es va celebrar amb l’impuls de la SCM, la prova Cangur com a concurs en el País Valencià i com a activitat de divulgació i participació matemàtica a les illes Balears.

Dades detallades de participació en la convocatòria catalana

(actualitzades el dia 24 d’abril a la tarda; encara hi ha alguns centres que estan polint la pujada d’alumnes. Sisplau, accelereu!!!)

 

Essencialment es pot informar que, tot i que com ja s’havia dit en la convocatòria la comissió Cangur de la SCM constatava l’excepcionalitat de la data (21 de març, penúltim dia lectiu abans de setmana santa) el nivell de participació és essencialment el mateix que l’any passat i, com que a més el nombre de centres inscrits ha augmentat creiem que el Cangur segueix amb it el seu camí iniciat aviat farà 30 anys.

Anirem informant, quan sigui possible, amb dades relatives a les puntuacions.