Bases para la elaboración de un currículo de Matemáticas en Educación no Universitaria

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.106″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.106″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”3.0.106″ title=”on” meta=”off” author=”off” date=”off” categories=”off” comments=”off” featured_image=”off” featured_placement=”below” text_color=”dark” text_background=”off” text_orientation=”justified” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” prev_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.106″ src=”https://scm.iec.cat/wp-content/uploads/2020/03/logoCemat.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light” text_line_height=”2.4em”]

Aquí trobareu el document Bases para la elaboración de un currículo de Matemáticas en Educación no Universitaria, que ha estat elaborat per una comissió conjunta del Comité Español de Matemáticas (CEMat) i el Ministeri d’Educació. En aquesta comissió, a proposta de la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), hi han participat Iolanda Guevara i Abraham de la Fuente. També trobareu el document de presentació del document principal.

La comissió va ser creada, a proposta del Ministeri d’Educació, arran de les protestes dels matemàtics pel tractament que rebien les matemàtiques a la nova llei d’ensenyament, la Llei orgànica de modificació de la LOE (LOMLOE). El document que us adjuntem és el resultat de la feina que s’ha fet al llarg d’aquest curs.

De moment, tothom està molt satisfet del resultat i el mateix Ministeri diu que el document és molt útil. Ara s’ha començat a treballar en un informe sobre la formació del professorat de matemàtiques dels nivells preuniversitaris.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]