+34 933 248 583 scm@iec.cat

Activitats d’Educació

«Bojos per la ciència»: matemàtiques

Activitats d’Educació

«Bojos per la ciència»: matemàtiques

L’any 2013, la Fundació Catalunya – La Pedrera va crear el programa «Bojos per la ciència» per estimular el talent científic entre els joves. Dins d’aquest programa marc neix «Bojos per les matemàtiques», una proposta conjunta de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) i la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM, societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans). El projecte té el suport i la col·laboració de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona (UB), el Departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el Centre de Recerca Matemàtica (CRM).

«Bojos per les matemàtiques» és un curs d’un any de durada dirigit als estudiants del primer any del batxillerat de la modalitat de ciències i tecnologia amb especial interès i talent per les matemàtiques.

L’objectiu bàsic d’aquest projecte és fomentar la vocació científica d’aquests joves i, en especial, l’entusiasme per les matemàtiques.