Jornada SCM IDM 2023

Jornada SCM IDM 2023

Matemàtiques per a tothom

 Dissabte 25 de març, de 9:00 a 18:00

Campus d’Igualada de la Universitat de Lleida

Format híbrid

Inscripcions Omplir el formulari: https://www.iec.cat/jornades/idm2023.asp Certificació La participació a tota la jornada en conjunt certificarà 15h del programa de formació permanent del professorat

Jornada SCM IDM 2023 – Matemàtiques per a tothom

La SCM ha organitzat el 25 de març la Jornada SCM IDM 2023 “Matemàtiques per a tothom”.
   
Es recupera la presencialitat, fent un format híbrid per afavorir el màxim de participació.
La jornada constarà de 4 ponències al matí, dinar popular i un taller a la tarda.

Les ponències s’adrecen a totes les persones interessades en el món de les matemàtiques i les seves aplicacions: professorat de tots els nivells, personal docent i investigador d’universitats, professionals del món de l’empresa i la divulgació científica, alumnat universitari o de batxillerat.

 El taller s’enfoca especial a professorat de secundària i batxillerat, no necessàriament de matemàtiques, tot i que està obert a tothom que hi tingui interès. La participació a tota la jornada en conjunt certificarà 15h del programa de formació permanent del professorat GTAF (prèvia inscripció).

La jornada és gratuïta (amb dinar parcialment finançat) pels socis de la SCM o docents de centres de secundària que siguin socis institucionals.

A l’enllaç https://www.idm314.org/ trobareu les diverses activitats que s’organitzen per aquest esdeveniment arreu del món. Programa Sessió de matí: “Matemàtiques i filogenètica: el repte de deduir relacions evolutives avaluant polinomis” Jesús Fernández-Sánchez (UPC) “La codificació de la informació: una aplicació de les estructures algebraiques” Xaro Soler (Universitat d’Alacant) “Fem servir l’Aprenentatge Automàtic per a la predicció de riscos” Rosario Delgado (UAB) “De l’estabilitat del sistema solar a l’òrbita del telescopi James Webb” Marc Jorba-Cuscó (CRM) Sessió de tarda (només presencial):                  “Contextualització a batxillerat amb aplicacions i eines del segle XXI: Colab-Python”,                 a càrrec d’Albert Granados i Vicente Bitrián