Fundació Ferran Sunyer i Balaguer

Ja està oberta la convocatòria del Premi Ferran Sunyer i Balaguer 2022. L’anunci oficial el trobareu aquí.
El guanyador del Premi Ferran Sunyer i Balaguer 2021 és en Tim Browning (Institute of Science and Thecnology. Austria) amb la monografia Cubic forms and the circle method. Serà publicada per Birkhäuser en la sèrie Progress in Mathematics.
Les Borses Ferran Sunyer i Balaguer 2021 per realitzar estades de recerca han estat atorgades a Clara Burgos Simón (UPV), Liena Colarte Gómez (UB), Wilson-Javier Forero Baquero (UAB), Anastasia Matveeva (UPC), Daria Stepanova (UAB) i Maximilian Wötzel (UPC).
Els Premis Matemàtiques i Societat han estat per Clara Prats, investigadora del grup de biologia computacional i sistemes complexos de la Universitat Politècnica de Catalunya, per contribuir a visualitzar les matemàtiques com a eina de resposta fonamental al repte social que ha significat aquesta època de pandèmia; i Àlex Arenas, investigador del grup ALEPHSYS de la Universitat Rovira i Virgili, per contribuir a la visualització de les matemàtiques com a eina de resposta fonamental al repte social que ha significat aquesta època de pandèmia.
Podeu trobar l’anunci oficial aquí