+34 933 248 583 scm@iec.cat

Beques Kovalevskaya

Nov 2, 2021

Convocatòria de 40 Beques Kovalevskaya per a la participació  de joves investigadors en el ICM2022

Aquestes beques són una iniciativa del comitè organitzador del ICM2022 (International Congress of Mathematicians 2022) que tindrà lloc a San Petersburg del 6 al 14 de juliol del 2022. El seu objectiu és promoure la participació de joves investigadors en aquest congrés internacional. Les beques cobreixen les despeses locals (inscripció, allotjament i manutenció) a més de facilitar els tràmits del visat. No es cobreixen, en general, les despeses de viatge.

El CEMAT, com organització adherida a l’IMU, és el responsable de la selecció dels beneficiaris de les beques Kovalevskaya. El CEMAT té assignades fins a 40 beques i ofereix 10 beques per sufragar despeses de viatge de fins a 400 euros, en el cas d’una causa justificada.

Per poder demanar aquestes beques cal o bé estudiar el doctorat de matemàtiques o bé ser doctor en matemàtiques sempre que s’hagi obtingut el títol de doctor amb una antiguitat no superior als 6 anys.

Per demanar la beca cal registrar-se al ICM2022, omplir el formulari online Formulari Beca Kovalevskaya, aconseguir una carta de recomanació que caldrà enviar per l’autor d’aquesta a  cemat.kovalevskaya@gmail.com i es requereix també un CV del candidat. 

El termini de presentació de les sol·licituds és el 21 de novembre, i la resolució serà pública a començaments de desembre.

Podeu veure més detalls al document Beques Kovalevskaya (convocatòria) i en cas de dubte us podeu dirigir a cemat@rsme.es 

Share This