Jornada Funció de Dades

Cartell de la Jornada

La Funció de les Dades al Món de les Ciències Socials  

Tercera edició de la Jornada de les Dades organitzada per la SCM, la SoCe i l’ACIA. Tindrà lloc el 18 de Novembre del 2022 a l’IEC 

La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Societat Catalana d’Estadística (SoCE) i l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA) amb el suport del CRM, seguint la tradició de les dues jornades anteriors, dedicades al món de l’empresa la primera (2019) i al món biomèdic la segona (2021), celebrem aquest any la tercera edició de la jornada, anomenada “La funció de les Dades en el Món de les Ciències Socials”, dedicada concretament al món de la ciència política i les ciències de la comunicació.

La celebració d’aquesta jornada respon a la voluntat de les tres societats de col·laborar en la promoció i la difusió de l’anàlisi de dades com a eina útil al servei de la societat catalana i de tots els seus sectors científics, tecnològics, empresarials i socials.

Els organitzadors d’aquesta jornada han estat, per ordre alfabètic, Llorenç Badiela (SoCE), Eloi Puertas (ACIA), Aleix Ruiz de Villa (SCM) i Josep Vives (SCM).

La jornada constarà de quatre conferències impartides per especialistes de primer nivell en les seves respectives disciplines. Els ponents confirmats són

  • Marc Balaguer, economista i doctor en Polítiques Públiques i Transformació Social (Iválua – Instituto Catalán de Evaluación de Políticas Públicas).
  • Xavier Mora, doctor en Matemàtiques (Universitat Autònoma de Barcelona- Ars Electionis)
  • Victòria Oliveres, periodista (UPF) especialitzada en anàlisi i visualització de dades, interactivitat i vídeo.
  • Roger Tugas, periodista (UAB) de dades i transparència.

Un sumari de les dades d’interés general és:

  • Data i lloc: 18 de novembre, 9.00 h a la Sala Prat de la Riba, IEC
  • Inscripció fins al 6/11/2022 a la web inscripció Jornada Dades 2022
  • Inscripció gratuïta per a socis de SCM, SoCE i ACIA. Pels no socis, la inscripció inclou un any de quota de soci per una de les tres societats.
  • Format híbrid, es permet la inscripció online, la qual és gratuïta.

No deixeu de visitar la web Funcio de les Dades (CRM) per tota la informació de la jornada.