Elecció de la nova junta

Lloc

Institut d’Estudis Catalans

Data

7 de febrer de 2019 a les 18h

Eleccions a la nova junta. La votació es pot fer electrònicament, per correu postal o bé a l’assemblea extraordinària del 7 de febrer de 2019.

Hi ha una candidatura a la Junta directiva de la SCM formada per Dolors Herbera i Espinal, presidenta, Josep Vives i Santa-Eulàlia, vicepresident, Abraham de la Fuente Pérez, adjunt a la vicepresidència, Albert Granados Corsellas, tresorer, Imma Baldoma i Barraca secretaria, i Aleix Ruiz de Villa, vocal industria. Presentació de la candidatura.

Fins el 6 de febrer a les 10 del matí es podrà votar de forma electrònica a l’enllaç següent:
Enllaç a la votació electrònica.
Instruccions votació electrònica.

Si el vol votar per correu postal podeu descarregar la papereta, posar-la en un sobre tancat, i enviar aquest sobre dins un altre sobre indicant clarament el vostre nom com a remitent i enviant-la a l’Institut d’Estudis Catalans, Societat Catalana de Matemàtiques, Carrer Carme, 47. 08001 Barcelona.

L’assemblea extraordinària que inclourà l’elecció de la nova junta es farà el 7 de febrer a les 18h a la Sala Nicolau d’Olwer de la seu de l’IEC.
Convocatòria de l’assemblea.

Recordem que a les 19h, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC, hi haurà la presentació del llibre La mitra de l’exili a càrrec del Professor Manuel Castellet [Enllaç].